Laatst bijgewerkt
op
17 August, 2008

Copyright
© FreedaFreeda's pagina

 

 

Ja, dat ben ik, 1 en al lach......lekker gieren en genieten......hoe harder, hoe beter... :-)) Ben altijd bezig met de computer en dus ook mijn homepages. Andere plannen die in mijn hoofd rondspoken zal ik nog maar ff niet over losbranden, hahaha. Hou graag van verandering en wil altijd alles perfect neerzetten zoals ik het in mijn hoofd heb. Ben dus al tijdje bezig met het klussen en rommelen van mijn pagina. Dat is niet eenvoudig, maar wat ik in mijn hoofd heb......krijg ik toch op papier zou je bijna zeggen. Omdat ik alle ins en outs wil leren om homepages te maken, zullen er dus regelmatig veranderingen zijn.
Vooral wat foto's betreft!!

-*-*-*-*-*-*-

Kijk ook eens op mijn laatste hipe op het ogenblik. Iedere dag leuke nieuwe filmpjes, grappige sites, powerpoint bestandjes, mopjes of funny tekst. Spelletjes zelf verzonnen, zoals snipperhits, cryptotoppers, stellinglog, logolokker, televee-shots, iq-test-tos, reclameslogun, wat betekent..., wat komt er in jou op ... , de waanzinnig bezochte items op mijn freeda.web-log.nl

Mijn eigen pagina waar je snel navigeert naar al mijn websites,
vind je op www.freeda.nl

Freetjuh's verrassende verborgen talenten gedichten, vol passie en warmte.

Mijn nieuwste werk is het maken van de website van de wijk waar ik in woon. Wij, mijn vriendin en ik hebben er ongelovelijk plezier aan om het te maken en te creeren wat we in ons hoofd hebben. Dit maal zonder beperkingen, zonder ergenis en met heel erg veel fun!

Jordi heeft ook weer nieuwe foto's van AJAX op zijn site en binnenkort nog meer van de thuiswedstrijd tegen dezelfde ploeg.

Robin gaat als een speer door het water heen en heeft al haar eerste wedstrijden achter de rug met glimmend resultaat in de vorm van 4 gouden medailles.

En samen hebben ze een sportieve uitdaging.....
Lees hier meer over hun nieuwe passie.....whoehaaaaa! chingaaaa!

En ja hoor......*nieuw* in Freetjuh's life...is een ongelovelijke passie en zin die mij zo aanvult en compleet maakt. Dé JOB die zo ontzettend bij me past en waarin ik waanzinnig in geniet, is het manager zijn van een bekende kunstenaar, wel Henk Veen.nl en Henk Veen.com.
Voor hem maak ik een web-log waarbij alles wat we doen zo snel mogelijk online gezet wordt.
Neem een kijkje, voer mee in deze aparte leventje en zie de kunstzinnige wereld kleurrijk tot je komen!!

 

lees meer >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

** 
**